Keller Williams Lynchburg - Stacy Powell
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 285 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  82 NEFF DR, STUARTS DRAFT, VA 24477
  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS COMMONWEALTH, 540-221-6740, MONICA WHITE
  I ri - 411 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  14 SHENANDOAH RIDGE, WINTERGREEN, VA 22967
  Listing Courtesy Of: RE/MAX REALTY SPECIALISTS-CROZET, 434-205-4052, MICHAEL WOOLARD
  I ri - 455 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  15 POMMEL LN, LEXINGTON, VA 24450
  Listing Courtesy Of: D.R. Horton Realty of Virginia LLC, 667-500-2488, Kathy Cassidy
  I ri - 713 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  755 OLD WHITE HILL RD, STUARTS DRAFT, VA 24477
  Listing Courtesy Of: REAL BROKER LLC, 844-551-7325, MONICA RUTLEDGE
  I ri - 1 079 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  70 POMMEL LN, LEXINGTON, VA 24450
  Listing Courtesy Of: D.R. Horton Realty of Virginia LLC, 667-500-2488, Kathy Cassidy
  I ri - 89 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  80 POMMEL LN, LEXINGTON, VA 24450
  Listing Courtesy Of: D.R. Horton Realty of Virginia LLC, 667-500-2488, Kathy Cassidy
  I ri - 189 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  113 Lake Park DR, Union Hall, VA 24176
  I ri - 187 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6627 Roanoke RD, Fincastle, VA 24090
  I ri - 20 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2118 FAIRWAY WOODS, WINTERGREEN, VA 22967
  Listing Courtesy Of: RE/MAX REALTY SPECIALISTS-CROZET, 434-205-4052, MICHAEL WOOLARD
  I ri - 211 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  375 Richards WAY, Wirtz, VA 24184
  Dëshmi të veçuara
  "When we finally decided to make a home purchase, I couldn’t believe how many decisions had to be made right away! Stacy was always willing to meet with us through each stage of the process and answer any questions that came up. When communication from our bank broke down, Nicole worked with them to get all the numbers needed to close on time. Both Stacy & Nicole worked tirelessly to make sure our experience of purchasing a home went smoothly. A great team – Thank you!
  "
  Shiko me shume
  The Hurley F
  / shk 2024
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Stacy Powell
  Numri i licencës: 0225225057
  Powell Property Network Inc. at Keller Williams Lynchburg

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  blfa1lqn8o0tbgadj24g
  Keller Williams Lynchburg
  1179 Vista Park Drive Forest, VA 24551
  Zyrë

  Stacy Powell
  REALTOR® 0225225057
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.